Echipamente si Utilaje pentru Inghetata

Nimic nu face o zi fierbinte de vară complet ca un castron mare de înghețată de casă.

Pentru copiii de toate vârstele, inghetata este pur bucurie, dulce într-o zi de vară sufocant. Puteți merge la magazinul din colț sau a alerga pentru a satisface camionul inghetata, și puteți alege de la tot felul de noutăți și fierturi înghețate, dar nimic nu bate aroma delicioasa de înghețată de casă.

Un filtru de acasă inghetata creează înghețată delicioasă la simpla apăsare a unui buton, folosind ingrediente simple, cum ar fi lapte, smântână, zahăr și arome. De asemenea, puteți folosi pentru a face suc de fructe noroi, șerbet, iaurt înghețat și băuturi reci de gheață. O mașină de înghețată face atât de ușor de bici un tratament rece pentru familia ta, orice moment greve starea de spirit.

Masina de bar pentru inghetata Minigel-500x500

Această mașină care aduce atât de mult plăcere dulce este de fapt un concept foarte simplu:

1. În interiorul producatorul de inghetata, cu sediul în burtă, sunt containere de depozitare. Veți turna ingrediente dvs. amestecate în această cutie pentru depozitare.

2. Amestecul este extras din containerul de depozitare într-o cameră de congelare tivita cu garnituri de agent frigorific.

3. Amestecul este amestecat și fluffed cu lame de agitare care sunt acționate de un motor electric.

4. În camera frigorifică, seturi inghetata si devine ferm.

5. În timpul de servire, ridica doar mânerul de pe unitatea de distribuitor, iar inghetata cade în castron ta.

Pentru mai multe informatii va rugam accesati adresa: http://italpan-service.ro/masini-de-inghetata/

În trecut, familii întregi ar lua transformă pornirea de modă veche filtru de înghețată. Ingrediente au fost amestecate într-un container metalic preparate, care a fost păstrat la rece prin stocarea acestora într-un amestec de gheață și sare. Toate copii, mama și tata ar ajuta prin rotirea manivelei pentru a muta padele, sau prin agitare ingredientele cu o paletă de lemn. Aceasta a luat o mulțime de efort, dar rezultatele au fost atât de dulce. De-a lungul anilor s-au făcut îmbunătățiri la procesul de luare a inghetata. De exemplu, agitatoare cu zbaturi motorizate au fost montate în recipiente de metal. Desigur, mașini de astăzi poate putinei aceeași calitate de crema gustos gheață la simpla apăsare a unui buton.

Oricine are copii, nepoți, sau un dinte dulce poate crea tratează delicioase orice moment cu un home-made mașină de înghețată.