Cele Mai Populare Site-uri cu Joburi in Romania

Am fost acolo. Trimiteţi cererea dumneavoastră pentru un site joburi vă ar fi perfectă pentru, dar nu auzi de la companie timp de trei săptămâni. Ei numesc să vă invităm la un interviu în persoană, dar mai devreme te poate văd este încă două săptămâni departe! Crezi că interviu în persoană a mers bine, dar având în vedere că nu auzi de la compania pentru încă o lună, credeţi că sunteţi de funcţionare + până când acestea vă invităm înapoi pentru un alt interviu. Aceasta este cea mai nouă versiune a chineză apă tortură? Sunt ele atât dezorganizată ca o organizaţie că ele nu Arată unele sens? Acest lucru înseamnă că ele sunt o companie de rău să lucreze pentru?

locuri-de-munca-15

Ştiu că poate părea ca manageri de angajare nu au absolut nimic mai bun de făcut decât cu maşina vă încet nebun. Eu sunt aici pentru personal vă asigur că ca un manager de angajare pentru 10 ani, am avut cu siguranta lucruri mult mai bine de făcut decât solicitanţii de job tortură. Să ne uităm la procesul de angajare din perspectiva companiei.

O deschidere de job vine despre unul din cele două moduri, cineva a părăsit poziţia, fie o nouă poziţie se creează. Dacă este o poziţie existente, şi s-au dovedit în timp, care este un rol esenţial, care trebuie să fie umplut în cadrul unei organizaţii, procesul de angajare pot merge relativ lin. Descrierea postului este în loc, bugetul este în loc, şi există chiar şi un birou şi calculator gata pentru a merge. Poate fi încă bug-uri în sistemul deşi.

În primul rând, managerul de angajare de a avea timp să-şi prezinte lucrarea de înregistrare, şi cererile de revizuire. Departamentul de resurse umane pot ajuta, dar în unele cazuri, HR nu este o funcţie cu normă întreagă într-o organizaţie, sau mulţi nu chiar există în organizaţiile de mai mici. În cazul în care managerul de angajare este de a face ceea ce au fost angajat pentru a face, precum şi de a umple pantofi de persoana ce caută să angajeze, ei sunt inundate două ori şi vor avea probleme sculptură de timp pentru a căuta cineva. În al doilea rând, în funcţie de ierarhia organizaţiei, managerul de angajare ar putea avea pentru a programa solicitantului pentru un interviu cu mai multe alte persoane în organizaţie. Obtinerea, care mult timp pe un set de oameni pe calendare este dificil de a jongla. Vacante, întâlniri de afaceri şi neaşteptat urgenţele familiei face ravagii pe desfăşurarea procesului de intervievare într-un mod în timp util şi eficient.

Dacă este o poziţie nouă şansele sunt că închirierea manager şi Departamentul de resurse umane au pus împreună un site joburi descriere pentru lor candidatul “ideal”. Deoarece ei nu au angajat cineva pentru această poziţie înainte, este un pic de presupunerile dacă va fi de fapt candidaţilor care îndeplinesc lor set de criterii. Ele ar putea posta un site joburi descriere, aduce în candidaţi, dar dau seama că tipurile de candidaţi care sunt răspunde la anunţul nu sunt exact ceea ce caută + astfel încât acestea au pentru a începe peste. De asemenea, până când o persoană este de fapt deţine o poziţie, există întotdeauna şansa ca bugetul ar putea obţine tăiat în ultimul moment sau căutare devine pune pe ţineţi pe termen nelimitat.

Linia de jos + it’s nu întotdeauna vina ta. Există multe, multe alte interne forţele la locul de muncă pe tot parcursul angajarea proces + cei au fost doar câteva din scenariile mai frecvente. Manageri de angajare va fi receptiv dacă respectăm timpul lor şi nu hartuiti-le în timpul procesului să întreb despre starea de poziţie. Trimite un e-mail scurt sau lăsându-le un mesaj vocal după ore este un mod blând de a menţine legătura care arată interesul dumneavoastră, fără a interfera în zilele lor. Răbdare este dificil, dar este necesar pentru a menţine o impresie bună în minte o companie.