Mobilierul de Dormitor — Ieftin si de Calitate

Sub temperatura înaltă, nu numai că fiinţele umane au nevoie pentru a preveni accident vascular cerebral, dar, de asemenea, nevoie de mobila dormitor, unele întreţinere de bază. În caz contrar, veţi găsi mobilier deformate sau deteriorat după vara fierbinte.

În zilele calde, mobilier, de asemenea, se confruntă cu testul de temperatură înaltă. Experţi a subliniat că, cald, umed vreme şi schimbările de temperatură a aerului interior excesivă ar cauza daune la mobilier din materiale diferite. Aceasta variază de la exfoliere şi decolorare la expansiune şi deformare. Prin urmare, este foarte necesar pentru a proteja mobila.

mobilier-dormitor-12

Mobilier din lemn: lumina directă a soarelui puternic, schimbări frecvente de temperatură cauzate de trecerea de aer condiţionat şi excesiv de uscat sau mediu umed va provoca daune la mobilier din lemn. Acesta va avea fenomenul de deformare, cracare şi bombat. Mai ales tradiţionale mobila dormitor din mahon cu un număr mare de sculptate modele este mai uşor să se extindă cu căldură şi contract cu rece, deoarece ea practic a fost netranzacționate umiditate. Nu contează mobilierul este fabricat din materiale solide din lemn sau compuse, ei ar trebui să fie protejate de daunele cauzate de vreme şi umed modificările şi puternice de lumina soarelui. Oamenii sunt recomandate pentru a regla amplasarea de mobilier. Acestea ar trebui să fie plasate departe de aer condiţionat şi lumina directă a soarelui. După-amiaza cu soare intens, este mai bine pentru a trage Cortina. În plus, un strat de ceara pe margini de sertar şi uşi glisante de acoperire ar putea preveni dificil de deschidere şi închidere cauzată de umflarea. Pune unele mothballs în zonele umede pentru a preveni insecte în mod eficient.

Mobila dormitor de piele: după lung timp de expunere, mobilier din piele va pierde luciul lor. Oamenii sunt uşor de sudoare în vară, şi găuri în mobila dormitor din piele va absorbi sudoarea şi produce miros. Este mai bine să ştergeţi-le şi au regulat de întreţinere profesionale. Plasaţi mobilier în aer condiţionat cameră să păstraţi uscat. Mucegai la partea de jos a canapea trebuie prevenite în zilele ploioase.

Tesatura sofa: soarelui expunere, schimbările de temperatură şi daune pentru animale de companie şi de alţi factori vor duce la decolorarea tesatura canapea şi se va rasa o mulţime de bacterii. Este mai bine să utilizaţi aspirator sau perie pentru a elimina praful de pe canapea şi acoperă pernă canapea funcţiei dovada de apă.

Materiale de mobila dormitor diferite au diferite prevenirea sfaturi. Mobilier este una dintre cea mai importantă parte din decor acasă, astfel încât ar trebui să ignorăm întreţinerea ei.