Ghid Complet — Ce Este SEO?

seo-116

Fără a fi prea complexe, acest articol serveşte ca un ghid complet pentru optimizarea motorului de căutare. Acest ghid este defalcat în paşii pe care trebuie să fie completate pentru Topul motor de căutare bun. Acest articol descrie ce este SEO care va afecta vă motor de căutare clasamentele.

Pasul 1: Un lucru WebsiteThe primul pas pentru a avea de fapt un site web. Am de gând să presupunem că ai deja o configurare de site-ul, domeniu sortate, gazduieste sortate şi de proiectare complet. Dacă aveţi orice pagini “în construcţie” nu aveţi un site complet. Trebuie să aveţi un site complet de lucru înainte de punerea în aplicare a optimizarea motorului de căutare. Sunteţi pierzi timpul daca nu.

seo-116

Pasul 2: ResearchFor cuvinte cheie fiecare pagină Web trebuie să cercetare cuvintele cheie. Cum ştiţi ce cuvinte cheie pentru site-ul tau? Probabil veţi dori să folosiţi cuvinte-cheie ca utilizatorii sunt activ în căutarea, dar nu au prea mult concurenţa. Cel mai bun mod pentru a cuvintelor cheie de cercetare este de a utiliza Google pentru cuvinte cheie de cercetare pentru a stabili un cuvânt cheie sau fraza-cheie care are un număr bun de căutări pe lună. Odată ce aveţi unele cuvinte cheie care au un număr mare de căutări lunare du-te la motorul de căutare Google şi introduceţi în caseta de căutare: “allintitle: cuvântul cheie” (evident, înlocuirea cuvintelor cheie cu cuvinte cheie sunt de cercetare). Această interogare de căutare vă va spune cât de multe alte pagini de web au cuvântul cheie alese în titlul de site-ul.

De ce “allintitle” si ce este SEO? Unele site-uri ar putea menţiona un anumit cuvânt cheie dar s-ar putea nu fi activ scris sau în jurul că anumite cuvinte cheie. Dacă un site web are un anumit cuvânt cheie în titlul său de filme, sunt şanse pagina puternic este concentrat în jurul acel cuvânt cheie.

Deci, aveţi o listă de cuvinte cheie, dar cât de mulţi utilizatori sunt în căutare de cuvinte cheie în fiecare lună şi cât de multe alte site-uri sunt completarea pentru acel cuvânt cheie. Cuvinte-cheie care te duci?

Folosind raportul de satisfacerea cererii este o modalitate eficientă de a stabili dacă un cuvânt cheie este în valoare de concurente pentru. Raportul de satisfacerea cererii constă din două valori; R = numărul de rezultate pentru o dat cuvinte cheie (număr de site-uri concurente) şi S = numărul de utilizator în căutare de cuvinte cheie în fiecare lună.

Pentru a calcula raportul de satisfacerea cererii diviza R S Deci; R/S = raportul de satisfacerea cererii. În general; reduce numărul, mai puţin concurenţa. Raportul de satisfacerea cererii este un calcul foarte util timp de economisire, care va determina un bun de cuvinte cheie.

Pasul 3: META TagsOptimise dumneavoastră site-uri META tag-uri. Sunt trei cele mai importante META tag-uri care ne vom fi concentrându-se pe; titlul, cuvinte cheie şi descrierea.

Titlul tag-ul dumneavoastră trebuie să conţină cuvinte cheie care sunt utilizaţi pentru pagina web ce este SEO şi trebuie să fie prima comandat tag-ul de pe pagina. Pagina de pornire dvs., sau pagina de index, trebuie să conţină cuvântul cheie primară şi fiecare pagină în cadrul site-ul dumneavoastră trebuie să apoi conţine cuvintele cheie secundare targeted pentru filme. Titlul tag-ul dumneavoastră trebuie să conţină nu mai mult de 90 de caractere.

Cuvinte-cheie tag-ul trebuie să conţină ta nu mai mult de trei dintre cuvintele cheie miezul. Nu peste sarcina această META-etichetă cu prea multe cuvinte cheie. Pentru fiecare pagina pe site-ul dumneavoastră folosiţi cheie ai cercetat pentru că pagina specifice.

În cele din urmă, descrierea tag-ul este ceea ce va apărea pe pagina cu rezultatele căutării motoare. Descrierea are nevoie pentru a atrage oamenii să faceţi clic pe site-ul web în timp ce, de asemenea, descrie ce pagina este de aproximativ. Majoritatea motoarelor de căutare va afişa numai primele 150 de caractere de Descrierea tag-ul dumneavoastră.

Pasul 4: HeadingsMake sigur de a păstra al tău tags titlu logice adică H1, H2, H3 etc. Asigură primar de cuvinte cheie pentru fiecare pagină în antetul H1.

Pasul 5: Corp Page BodyThe site-ul dumneavoastră trebuie să fie un minim de 200 de cuvinte. Asiguraţi-vă că este despre un 2% densitate de cuvinte cheie. Asa ca pentru fiecare 100 de cuvinte pe pagina web vă pagina de primar de cuvinte cheie ar trebui să apară de două ori.

Pasul 6: Imagine alt tagsAll important imaginile de pe pagina web trebuie să conţină alt Tag-uri. Fiecare tag-ul alt ar trebui să descrie cu acurateţe imaginea sa, doar în cazul în care utilizatorul de site-ul web nu pot vedea imaginea (acestea ar putea avea imagini dezactivat, sau imaginea nu poate fi găsit). Alt Tag-uri sunt, de asemenea, o modalitate foarte bună de a creşte densitatea de cuvinte cheie. Puneţi cuvintele cheie primară pentru tine pagina în cât mai multe Tag-uri alt posibil. Dar amintiţi-vă, asigură întotdeauna al tău alt Tag-uri face sens pentru utilizatorii dvs., şi nu peste se ghiftui alt Tag-uri cu cuvinte cheie.

Pasul 7: Frecvenţa de updatesSearch motoare prospera pe conţinut proaspete, nou şi unic. Dacă site-ul dumneavoastră este actualizat în mod regulat (de cel puţin trei ori pe săptămână) şi conţine conţinut care nu poate fi găsit oriunde în altă parte pe internet; veţi fi recompensat cu Topul motor de căutare foarte bun.

Dar, trebuie să de cercetare tuturor cuvintelor cheie înainte de a vă baza o pagină pe orice cuvânt cheie. Asigura că nu există un număr suficient de utilizatori în căutarea cuvintelor cheie în fiecare lună şi crucial, că există concurenţă destul de scăzută. Utilizaţi raportul de satisfacerea cererii (R/S) pentru a stabili cuvinte cheie pe care utilizatorii sunt activ în căutarea şi va aduce în trafic orientat, fără prea mult concurenţa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *